Want your
own Fotopage?







 
Kisah seorang abang dgn adiknya Muaz..

By: Raushan Naim

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Friday, 20-Mar-2009 03:14 Email | Share | | Bookmark
Kenangan Bersamamu Simbawangi

2001-2009











Ayahraushan Perakamdetik terindah
> http://ayahraushan.wordpress.com
> http://www.flickr.com/ayahraushan
> http://ayahraushan.fotopages.com


Thursday, 19-Mar-2009 02:56 Email | Share | | Bookmark
SiMBAWANGi tiada lagi...

Malam Jumaat itu sungguh menyedihkan..
kebetulan ayah jumpa simba terbaring ditepi tembok pagar...
Masih bernyawa...tetapi dalam keadaan mengerang.
Ayah syak simba dah dipatuk ular.
Ayah angkat simba dan letak di dalam kotak..
Hari sudah larut malam...Mana ada klinik haiwan yg buka.
Ayah cakap esok pagi ayah akan bawa simba gi klinik..
Tapi.....


http://ayahraushan.wordpress.com


Tuesday, 24-Feb-2009 03:07 Email | Share | | Bookmark
Ayahraushan.wordpress.com



Ayah cakap kat Raushan aritu..ayah ada buat satu blog baru selain fotopages ni.
Raushan pon tak tengok lagi apa benda yg ayah bubuh dalam blog tu. Harap2 gambar kitorang gak arr. hehe

http://ayahraushan.wordpress.com

Mungkin pasni ayah nak konsentret cerita kitorang kat blog baru tu aje...Pelan-pelan kayuh ayah cakap.
Apatah maksud dia...agaknya ayah nak pindah secara beransur kot.
Jadi sapa2 yg rindukan Naim ngan Muaz bleh arr jengok ke blog baru ayah tu ye .
Kesian ayah..takde orang rindu kat dia.hehe..


Wednesday, 11-Feb-2009 01:31 Email | Share | | Bookmark
Aku seorang Jejaka

Sunat tu camana haa..best ke?
Ini surat jemputan ayah design utk bagi kat jiran2 dan kawan opis ayah..
Kira lambat jugak laa ayah buat kenduri ni. Padahal Naim dah sunat ujung Nov tahun lepas.
Ayah sibuk edit gambar wedding aje...Tapi Naim tak kesah. Ayah duit masyuk, Naim gak yg untung hehehe..











Thursday, 22-Jan-2009 01:52 Email | Share | | Bookmark
Ayahraushan Perakamdetikterindah.

Ayahraushan baru aje kemaskan gambar2 kawin ni..Dia letak kat flickr pulak...
Jadi sapa2 yg baru nak kawen tu kalo takde photographer lagi bleh arr tengok2 hasil keje ayah yg tak seberapa tu.



Kalo ayah dapat job, nanti dapat la jugak Naim merasa nikmat duit tu dgn membeli apa-apa toy hehe..

Oleh itu Bantulah kanak-kanak seperti kami.
Sumbangan anda pasti akan menjadikan hari-hari kami lebeh ceria. hehe

Ayahraushan Perakamdetik terindah
> http://www.flickr.com/ayahraushan
> http://ayahraushan.fotopages.com




[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2008.

ns4008229.ip-198-27-68.net