Kisah seorang abang dgn adiknya Muaz..

By: Raushan Naim

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]
Saturday, 12-Aug-2006 01:22 Email | Share | | Bookmark
Bila Buttet, Lily dan Rockerstua jadi kartun.

Rock bebeh!

.


Saturday, 5-Aug-2006 14:54 Email | Share | | Bookmark
Raushan jalan ke Gadek

> Budak Melayu terakhir
> Ini bukan gadis black metal!
>Uhuk..uhuk! maak...nak balik!
View all 6 photos...
Hari sabtu ari tu, Raushan dgn ayah ikut temankan bonda yg kena bertugas kat Gadek.
Seawal pagi kul 8.30 kami dah bertolak berpandukan peta yg diberi..
Dalam perjalanan tu ada satu eksiden baru je berlaku antara keta dgn motor.
Mayat masih ada kat bawah keta dan sorang lagi terbaring tengah jalan.
Ayah macam nak brenti amik gambar, tapi serba salah. masa dah suntuk sangat.
Mengenangkan bonda ada pertandingan memasak kul 9..Jalan terus laa.


Biasa la ekspo macam ni sama je kat mana2 pon. Ada pentas, ada gerai jualan macam2 benda..
Apek jual eskrem memang wajib ada laa.. Sukan tarik tali..Pakaian beragam.Karaoke huhuuuu....
.

.
Ini laa rupa lauk yg bonda buat utk. pertandingan memasak.. tapi tak menang pon. hihi

REPLY
SalmanS > hihi...bonda cakap timakasih atas komen tu.
Marcia > Bonda tu tak la pandai sangat masak. Raushan ngan ayah telan je...kang lapor lak.


Thursday, 3-Aug-2006 03:11 Email | Share | | Bookmark
Karikatur FMDC

Antujahat yg jinak
Polini yg suka merempit
Weet yg slalu sweet
Minggu ni cuaca agak muram...Slalu mendung dan hujan.
Ayah pon tak berapa aktif dgn kameranya nak mencari subject matter macam biasa.
Utk menghilangkan bohsan, nampaknya ayah kembali mengasah pengsel..
Lukis karikatur. Lama sungguh tak buat..boleh jadi monopous skill tu.
Gambar2 ni adalah karikatur kawan2 ayah kat Fotopages Malaysia.

]



Friday, 28-Jul-2006 14:56 Email | Share | | Bookmark
Hujan bertandang lagi...

Hujan turun bagaikan mutiara..
Bonda kata hujan tu rahmat. Kalu takde hujan, bumi akan kering kontang..
Jadi, jangan sekali kita merungut kalo tiba2 ujan turun..Suma tu ada hikmahnya
.




.
.
Lapar lak ujan ujan nih...Bagus gak kalu dapat pekena goreng pisang cicah milo panas.


Thursday, 20-Jul-2006 06:26 Email | Share | | Bookmark
Baitun Naim

> Garis sempadan
Di sini Raushan membesar sejak 2 tahun 5 bulan yg lalu.
Rumah ni ayah ngan bonda beli tahun 2002 lepas kawin...dekat dgn rumah sewa lama.
Design rumah biasa biasa je....Tapi ada la space laman utk Raushan main badminton.
Ayah ada tanam 2 pokok mangga Delite, pokok limau Purut dan limau Kasturi, pokok Namnam.
Pokok Karipuley, pokok serai...lalang takyah sebut lah. Banyak sangat.hihi...






[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net