Kisah seorang abang dgn adiknya Muaz..

By: Raushan Naim

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  19  20  21  >  >>]    [Archive]
Thursday, 15-Jun-2006 14:12 Email | Share | | Bookmark
World Cup impian Raushan..

> Raushan beraksi di world cup.
Sempena game England vs Trinidad n Tobago jap lagi...saja Raushan tunjuk gambar2 ni.


> Aksi2 hebat ini asalnya cukup memikat Manager Sven Goran Eriksson untuk menyerap Raushan
dalam team England. Tambahan pulak Rooney telah mematahkan tulang metatarsal kaki dia.
Cakap!! Sapa lagi yg layak ganti Rooney kalu bukan Raushan?..tengok kasut gua la beb!


> Kehebatan Raushan merembat bola dengan lutut dijangka akan menimbulkan kacau-bilau
dikalangan golkeeper pasukan lain. David Beckam jugak dah stuju Raushan mengambil tugas freekick.

> Tapi... tu la dah nasib malang. Raushan tersalah naik bas nak gi German..rupanya gi Seremban.
> Memang la kecewa tak dapat main world cup ni. Tapi Raushan harap England tak patah semangat
walaupon main tanpa Raushan... Owen, ko jangan ngangada nak gelecek je..pass kat orang lain gak.


Tuesday, 13-Jun-2006 15:51 Email | Share | | Bookmark
Nenek ooo Nenek...

> Nenek sedang menjahit..
Sebulan dari 1 May sampai la 10 Jun, nenek [belah ayah] tinggal bersama Raushan...
Banyak sungguh kenangan gurau senda, shopping, makan makan, gelak ketawa....
Sempat jugak ayah minta nenek jadi photo model...hihi.. Nenek sporting laa!






Sempat jugak nenek tanamkan pokok cili..buatkan bantal untuk Raushan. Itu lah satu satunya pengubat rindu.
Kini nenek dah balik Tg Malim..kembali jauh di mata....Tapi tetap dekat di sudut hati Raushan yg paaaaaling dalam.
Saaaaayaang NENEK !


Monday, 29-May-2006 03:05 Email | Share | | Bookmark
Riuh kicau

 




Saturday, 27-May-2006 02:13 Email | Share | | Bookmark
5 tahun sebiduk...

> Slamat ulangtahun Ayah+Bonda!


Yang sering kerinduan...> Ayah Raushan


Friday, 19-May-2006 10:42 Email | Share | | Bookmark
Istimewa untuk Raushan

> Hai Raushan!
14hb May 2006, Selasa........





> Akhirnya dapat gak Toy jackjack nih..Itu pung bonda beli kat Ebaydotcom.
> Rupa dia ada skit distort..mcm adik bradik tiri satu mak lain bapak la kiranya!

[ Reply ]
Ibu Afia > Umur Raushan skang ni 2 thn 3 bulan..hihi Sonok dapat Jackjack tu!
Odows > Tak tahan tengok takpe...Ayah tak tahan dengar! Pecah gendang telnga.
Mama Irfan > Menjerit tu sbb tak sangka bleh dapat...Dah lama pusing Malaya cari, tak jumpa!
Wiraone > Syahid, ahad ni kita mandi fountain kat depan dataran MBMB nak?
Uncle 39 > Betul tu..Ayah kata org. dah kawin memang slalu buat scene2 dramatik nih! Kawin laa..kawin laa.
Akak NN > Raushan bukan takut..Terperanjat je! Eii..mana leh bagi Jackjack! Kalu Jaclyn Victor nak tak??
Weet > Ha haa...Ayah cakap mengong shikit takpe..janji Sitinoliza suka! Sebetulnya ayah tu la Datuk K..hihi
Mama Harith > Hihi Tq..Serius ke Raushan nampak kiut? Ehek..ehek..Malu la pulak!.
Marcia > Eh..mana aci! Raushan tau Marcia dah pakat dgn Weet kan! Kan! Kan!..
Wekkkk!!


[<<  <  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  19  20  21  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net