Kisah seorang abang dgn adiknya Muaz..

By: Raushan Naim

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  8  9  10  11  12  13  14  [15]  16  17  18  19  20  21  22  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 16-May-2006 11:42 Email | Share | | Bookmark
Baby Raushan.

> Nyot! Nyot! Nyot!



> Gambar feberet ayah ialah gambar BG kuning tu. Raushan sengih gigi sebatang.. hihi
> Itu la first gambar shot dgn kamera cap burung Puyuh tu..Nostalgia betul!
> Masa tu Raushan takleh jalan lagi. Jadi subject matter ayah aje laa..huhu


Monday, 8-May-2006 15:33 Email | Share | | Bookmark
Keli bakar memang sodap!

> Mmm..meleleh air liur ku!

Cuti hari Buruh ari tu Raushan balik kampong nenek Tg Malim.. Nenek ajar bakar ikan keli.
Best jugak..sambil2 main asap. hihu Kononnya raksaksa tinggi sampai awan laa.

Bila tengok ikan keli yg dah siap bakar ni...Fuhh...tatau nak kata apa.

Tah laa..takde kata2 yg sesuai nak Raushan ungkapkan. tengok aje lah gambar ni.

Inilah hidangan lunch time ari tu...Lupa lak nak letak gambar ulam silum.

[Reply] :
Polini > Itu baru nampak je! Kalu dapat makan lagi laa..Ayah Raushan dgn CT lalu seblah pon tak sedar.
Tyha > Hihi...Kipas kat kampong suma nenek balut mcm tu..Kreatif kan!
Mama harith > TQ..alamak! Raushan tak ucap lagi kat bonda. Bondaaaa....I luv youuu! Selamat ari Ibu!
Weet > Ala...Raushan ni hensem2 biasa je..hihi.Gambar mcm komek takpe. Jgn mcm komeng sudah!
dR.ali > Hihi..Betul la..Raushan ari tu sampai terjilat jari ayah plak.Mmm...shedap nya!
Shizukana > Jangan malu2 lak...amik la sekor kat gambar tu. Nyam! Nyam!
Anokayer > Alaahh..Mari..mari! Jemput makan. Gigit je monitor tu. hihi
Azam > Rezeki jgn di tolak. takat tengok je tak kenyang. Meh kita makan..


Sunday, 7-May-2006 10:58 Email | Share | | Bookmark
Singgah masjid 1...

> Masjid al-Azim, Melaka



...Ada satu hari Sabtu baru nih, cuti am apa ek...Ayah Raushan terpegi opis..Skali opis kunci daa..
Nak kaver malu punya pasal, trus gi Masjid Al-Azim konon2nya mmg nak amik gambar laa. hihi..


Friday, 5-May-2006 15:18 Email | Share | | Bookmark
Salah satu nikmat dunia...

> Sedapnyaaaa korek telinga.


Seminggu skali bonda akan korekkan telinga Raushan...Sedap woo! Tak sama mcm korek senirik.
Dia punya terangkat..susah mau cakap laa.Nikmatt giler! Rasa cam berada di satu alam lain....
Tu yg sampai Bollywood tu..Fuhh! Indah sungguh panorama..Burung burung berkicauan..nyamuk2 berkeliaran.

Tak caya, try la suh org sebelah korekkan telinga..Lagi lagi masa naik bas atau LRT... cuba lahh! Serius! Sedap..

[Reply]
KurengPop> Ujung tajam lagi sedap ek? Hihi.. Raushan nak try ujung 3 segi la plak!
Buntal > Eiii..Shelebetnyaa pocik Buntal nih! 3 bulan tak korek, kena panggil JKR tolong korek kan tu...
Shizukana > Anak dara jgn gelak kuat kuat..Nanti saham merudum hihi
Sapot Poleng > Tq sapot poleng...Jauhnya datang dari Kg.Perghdotkom ke sini.


Tuesday, 25-Apr-2006 16:04 Email | Share | | Bookmark
Jenglot ku Jenglot mu jua..

> Aku la antu lagi jahat..

Petang tu lepas nengok cite Monster inc..Raushan penat sampai terlelap kat sofa.
Banyak2 benda... mimpi antu yg kuar. Ceh..Raushan cuba tukar channel, kot2 dapat
mimpi antujahat666 ke, pontianak harum suar dalam ke...Maya Karin ke..tak boleh gak!
Takut siuuttt....cara dia jeling Raushan uu uu uuuu...mcm rasa nak pitam!
Warning!
Kalu kuat semangat shj
, klik nih....http://www.geocities.com/leycd2003/bibi01.gif
Klik arr kalo branik...hihihuhuuu

Munkin sbb Raushan rindu J-Lo the cat..tapi Raushan nak J-Lo..bukan Jenglot!!!!!

[Reply]
Timokasih pada suma yg sudi temankan Raushan penakut antu nih...
Tyha > Seksi ke antu kat atas tu? Isshh...Kalu antujahat ye la kot seksi...
AZRA > Timokasih sudi baca manyak kali...Photo saya tak la cantik mana pon,
banding dgn photo kawan2 FMDC..rasa kecik je kamera ni mcm kotak mancis.
Tu yg saya kena edit dgn potosop kasi lawa tu, kasi mekap tebal2...hihuu


[<<  <  8  9  10  11  12  13  14  [15]  16  17  18  19  20  21  22  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net