Kisah seorang abang dgn adiknya Muaz..

By: Raushan Naim

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  [23]  >  >>]    [Archive]
Thursday, 26-Jan-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark
Raushan balik Benut..

> Dah posing baek..sincan plak nyibuk.
> Posing solat tak kusyuk.
> Posing solat kusyuk.
View all 6 photos...
Semangat betul Raushan balik kampung Disember ari tu...ye lah ayah bawa balik kamera baru dia. [ timakasih bonda]
Boleh snap gambar Raushan dgn Tok Abah + Tok Ibu.. Dorang tu sayaaang betul kat Raushan.
First cucu la kata kan... dan baru Raushan paham kenapa tok nenek kita sayang sgt kat cucu2 dia..
Sbb ada ahli baru dlm keluarga. Kita dah tua nanti pon akan sama gak mcm tu.

> Gambar pertama Raushan dgn Tok Abah guna kamera baru ni...

> Posing ala ala pak aji...skang ni Raushan nak biasakan pakai kopiah.

Raya haji ari tu Raushan gi Hospital Bt.Pahat..Ziarah Tok Long tak sihat..
Tapi budak takleh naik atas..Jadi Raushan dgn ayah lepak kat bawah aje laa.
Ayah mcm nak layan bunga2 yg ada kat taman tu tapi ujan gerimis...Kensel.


Wednesday, 25-Jan-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark
Raushan seronok mandi

La la laaa
Ayah ni amik la gambar kucing plak!
Ayah! Jgn la amik gambar Naim!
View all 6 photos...
Ahad lepas bonda Raushan keje la plak...Ayah kena jaga Raushan laa hihi...
Tengahari tu Raushan saja merengek nak main kat luar..Aduh ayah mcm malas je nak layan.
Ayah amik besen besar letak kat porch..Isi air. Pastu suh Raushan mandi...Huhuuuu Best!
Seronok siot!..Ikut hati ayah mcm nak gak join masuk dlm besen tu. Tapi apa lak kata jiran nanti.


> Isshh!! Nasib ada lagi...Ingat tercabut dah!


Tuesday, 24-Jan-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark
Kumbang dan bunga.

Kau mekar di meja pengantin
Kembang Pakis
Kemboja petang
View all 5 photos...
Aku bubuh gambar yg aku amik sejak beli Sony DSC H1 pada Dis2005 lepas...
Kira ni testing lagi aarr...Sonok gak...Hidupku skarang kembali ceria. Asik nak menyenep je!

> Kombang durjana sedang rakus menghisap madu.
> F3.5 + 1/125
> ISO 80

Gambar ni aku amik kat car park depan Bank Simpanan Nasional, Melaka.
Masa tunggu member berurusan, aku pon merayau le cari subject matter.
Masih terkial2...Tu laa...manual tak baca lagi.huhuuu


Saturday, 21-Jan-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark
Assalamualaikum...

 
 
 

Alhamdulillah... Akhirnya aku dah buka fotopages sendiri...
Fotopages ni aku buat khas untuk permata hatiku yg disayangi..Raushan Naim.
Melihat aksinya setiap hari umpama melihat sinar pelangi menyinari pagi.

Mm..Selain photo, kalu rajin aku letak gak la drawing aku kat sini...Alaa...conteng2 tadika je!



[<<  <  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  [23]  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net