Kisah seorang abang dgn adiknya Muaz..

By: Raushan Naim

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 2-Aug-2007 03:02 Email | Share | | Bookmark
Rajuk Raushan..

> Dah..Dah..Jgn merajuk!




Dah..Dah..Dah la tu! Nanti nenek belikan Raushan Naim Atromen tiga lah ye..


Thursday, 26-Jul-2007 03:45 Email | Share | | Bookmark
Lukis time

> Cikgu Raina
Raushan rasa dah lama jugak ayah tak letak drawing kat sini.
Asik2 photo Raushan je...Nanti ramai orang nyampah lak kan...

Eleh...macam la ramai sangat orang singgah sini hihihiii perasan .
Gambar2 ni ayah kata saja lukis main-main...nak mengasah skill semata..tiru dari magazine.
Ayah kata dia suka lukis awek pakai tudung sebab ayah malas nak lukis rambut.








> Yang makcik last ni ayah kata Aunty Zain. Ayah lukis jadi macam Kajol hihi..


Monday, 18-Jun-2007 04:38 Email | Share | | Bookmark
Raushan Poyo Magic

Magic! Magic!
Raushan Muaz kalo bosan je..dia suka main silapmata.
Dah banyak jugak benda2 yg dihilangkan dari pandangan mata. Magic betul!
Hari tu ayah berjaya mengesan trick magic yg Muaz slalu gunakan..kehkehkeh









Sunday, 17-Jun-2007 01:31 Email | Share | | Bookmark
Sedapnya Cikmor nih!

Jangan mintak tauu!
Kisahnya begini,
Satu tengahari,Raushan Naim tengah sedap layan bisekut cikmor ni sambil layan astero ceria.
Tiba-tiba lak sakit perut nak berak. Ayah suh letak biskut tu kat meja dulu..Alaa..tengah sedap ni.
Ayah kata takkan sambil berak nak makan biskut jugak.Oh...Tak boleh ye..Ok la ok laaa..

Bila Raushan Naim dah settle menunaikan hajat..baru nak pakai suar tiba-tiba...
Terperanjat tengok Raushan Muaz tengah layan sedap kunyah biskut cikmor atas meja tadi.

Alaaa Muaz nih...Tu Naim punyaa laa!!!!







Lepas abis je scene makan nih, ayah terpaksa mandikan Muaz dan tukar baju lain..keh keh


Saturday, 9-Jun-2007 15:52 Email | Share | | Bookmark
Nenek Datang lagi....

Nenek dan Raushan Muaz
Ni koleksi gambar nenek Raushan...Masa nenek bertandang ke Melaka Disember 06 ari tu.
Terlupa rupanya tak pernah letak lagi dalam ni...Tu laa ayah asik sibuk benda lain jer!








[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net